Artikler

Filter
Showing 81 - 100 of 164
 • 11 sep 2013
  Verdens Bedste Nyheder morgenevent fredag 13. september 2013 kl. 7-9

  I år er det fjerde gang kampagnen Verdens Bedste Nyheder løber af stablen. Kampagnen er resultatet af et unikt samarbejde mellem FN, Danida, danske NGO’er og private virksomheder og kulminerer i et landsdækkende morgenevent fredag den 13. september, hvor frivillige fra de deltagende udviklingsorganisationer samt politikere, vil uddele Verdens Bedste Nyheder til danskere på vej til arbejde i hele landet mellem klokken 7 - 9.

 • 10 sep 2013
  Hvorfor vold mod kvinder – og hvordan det stoppes?

  Lancering af ny FN rapport

 • 04 sep 2013
  Fra vision til mål – hvor er den internationale proces på vej hen?

  Globale og nationale konsultationer er blevet afholdt, folk jorden rundt har givet deres mening til kende og der er udkommet et hav af rapporter. Der er ikke mangel på analyser og anbefalinger på hvordan vi skal tackle de globale udviklingsproblemer fremover. Spørgsmålet er bare om der også er den fornødne politiske vilje og mod til at sætte en visionær dagsorden og mål for fremtiden?

 • 27 aug 2013
  Ban Ki-moon: Robust indsats kræves for at nå 2015-målene

  FN’s Generalsekretær løfter låget for sin rapport til FN’s Generalforsamling lige før det årlige møde i New York om knap en måned. Rapporten, ’Et værdigt liv for alle’, indeholder en status opdatering på 2015-målene samt Generalsekretærens bud på hvad post-2015 dagsordenen bør indeholde. ”Vi er den første generation som både har den fornødne viden og ressourcerne til at udrydde ekstrem fattigdom og udstikke en bæredygtig kurs for vores planet inden det er for sent”, siger Ban Ki-moon i rapporten.

 • 26 aug 2013
  UNDPs nordiske kontor i Danmark søger koordinator til filmprojekt

  Danida’s Public Information Committee (Oplysningsudvalg) approved on 10 June 2013 phase I of a UNDP film project “In shared interest” [working title] where the overall goal is to strengthen the understanding of, and support for, international development assistance among the wider Danish public.

 • 15 aug 2013
  Sierra Leone: Ny rapport om ungdomsvelfærd

  Ungdomsarbejdsløsheden i Sierra Leone er blandt de højeste i hele Afrika – nu sætter regeringen unge i centrum i sin udviklingspolitik.

 • 12 aug 2013
  Startskuddet til Verdens Bedste Nyheder 2013 lyder i dag

 • 06 jul 2013
  Internship in Interagency Sustainability Team

  Internships offer a small group of outstanding graduate-level students the opportunity to acquire direct exposure to UNDP's work. They are designed to complement development-oriented studies with practical experience in various aspects of multilateral technical cooperation, but also complement other international studies, including law.

 • 01 jul 2013
  FN’s 2015-Mål - status rapport 2013: Store fremskridt, men brug for intensiveret ’slutspurt’

  Trods befolkningstilvækst er der nu 700 millioner færre ekstremt fattige i verden end i 1990. Desuden har flere mennesker i dag adgang til rent vand og nogenlunde lige mange drenge og piger indskrives i grundskole. Alligevel er der stadig langt igen inden alle 2015-Målene er opfyldt. Den seneste statistik, som i dag præsenteres af FN’s generalsekretær Ban Ki-moon, viser at der kræves handlekraft, hvis 2015-Målene skal nås.

 • 27 jun 2013
  Ban Ki-moon hylder post-2015 konsultationerne

  I en ny video beskriver FNs generalsekretær Ban Ki-moon deltagelsen af mere end 750000 mennesker fra 194 lande i at skabe en ny global udviklingsdagsorden som "en historisk indsats i en historisk beslutningsproces".

 • 12 jun 2013
  UNDP årsrapport 2012/13

  Læs mere om resultaterne af UNDPs arbejde med fattigdomsbekæmpelse og 2015-målene, demokratisk regeringsførelse, kriseforebyggelse og genopbygning samt miljø og bæredygtig udvikling.

 • 12 jun 2013
  Helen Clark: for at opnå maksimale resultater af UNDPs nye strategiske plan er der brug for mere forudsigelig finansiering

  ”UNDP bidrager stort til bekæmpelse af fattigdom og fremme af god regeringsførelse verden over. Vi søger fortsat at styrke vores fokus og partnerskaber og effektivere den måde vi arbejder på. ”

 • 10 jun 2013
  Stor tilslutning blandt danske virksomheder til Verdens Bedste Nyheder

  80 virksomheder har allerede tilmeldt sig dette års Verdens Bedste Nyheder kampagne. Så det tegner godt for kampagnens mål om i år at nå op på 100 erhvervspartnere.

 • 31 maj 2013
  Rapport fra Post-2015 højniveaupanel

  Rapport fra Post-2015 højniveaupanel: ’En udviklingsdagsorden, der gælder for alle bygget op omkring fem transformative forandringer’ er kernen i højniveaupanelets rapport om den næste udviklingsramme efter 2015. Rapporten blev overrakt FN’s Generalsekretær Ban Ki-moon i går af den indonesiske Præsident Susilo Bambang Yudhoyono på vegne af højniveaupanelet.

 • 27 maj 2013
  Helen Clark blandt verdens mest magtfulde kvinder

  Forbes Magazine placerer Helen Clark, chef for FN’s Udviklingsprogram (UNDP), på listen over verdens mest indflydelsesrige kvinder for niende gang

 • 21 maj 2013
  MY World 2015 - giv din mening til kende

  Indtil videre har mere end 560.000 mennesker fra 194 lande stemt på, hvad de synes, er de vigtigste prioriteringer i den nye udviklingsdagsorden efter 2015.

 • 08 maj 2013
  Rapportager fra det ukendte Afghanistan

  Ny udgave af Development Advocate om udvikling i Afghanistan.

 • 01 maj 2013
  FN’s Udviklingsprogram (UNDP) i København søger en praktikant til kommunikationsopgaver

  Vi søger en praktikant, der vil indgå i kontorets daglige kommunikationsarbejde. Praktikanten forventes at have interesse for udviklingspolitik og forståelse for internationale organisationers arbejde og formidling

 • 01 maj 2013
  FN’s Udviklingsprogram (UNDP) i København søger en praktikant til privatsektor- og administationsfunktion

  Vi søger en praktikant, der kan indgå i kontorets daglige arbejde. Arbejdsopgaverne vil fokusere på støtte til kontorets samarbejde med den private sektor, administration og sekretariat.

 • 30 apr 2013
  Udviklingsministeren deltager i årlig UNDP konsultationsmøde i New York

  Danmarks udviklingsminister Christian Friis Bach har i denne uge været i New York for at holde konsultationer med flere af FN’s udviklingsorganisationer heriblandt UNDP. I den forbindelse mødtes Christian Friis Bach med UNDP’s øverste chef Helen Clark onsdag den 24. april.

Pressekontakt
Mette Fjalland +45 51 83 62 28
mette.fjalland@undp.org