Nyheder

Filter
Showing 41 - 60 of 157
 • 24 feb 2014
  UNDP og EU fejrer 10 års partnerskab

  ”Rapporten som vi lancerer i dag, demonstrerer tydeligt, hvordan partnerskabet mellem UNDP og EU kan fremme menneskelig udvikling i hele verden og gøre en forskel, hvor det betyder mest”

 • 24 feb 2014
  Hvordan skal den næste udviklingsdagsorden finansieres?

  UNDP inviterer til seminar om finansiering af udviklingsdagsordenen efter 2015 med Yannick Glemarec

 • 12 feb 2014
  Forebyggelse af naturkatastrofer styrker bæredygtig udvikling

  UNDP og en række andre organisationer argumenterer stærkt for, at forebyggelse af naturkatastrofer bør have en central rolle i den nye udviklingsdagsorden, som tager over når 2015-målene udløber.

 • 07 feb 2014
  Social Media Week 2014 i UN City!

  Social Media Week vender tilbage til København i februar 2014. I løbet af den 19. og 20. februar vil UN City i samarbejde med Social Media Week slå dørene op til en række interessante foredrag og praktiske workshops, der er åbne og gratis for offentligheden.

 • 03 feb 2014
  Tunesien vedtager demokratisk Grundlov - en skelsættende milepæl i landets rejse mod demokrati

  Den første demokratiske Grundlov i det Arabiske Forårs vugge blev vedtaget i Tunesien den 27. januar. Loven hyldes af det internationale samfund for sine forpligtelser vedrørende menneskerettigheder og ligestilling.

 • 30 jan 2014
  Internationale donorer byder ind med over 3 milliarder kroner i humanitær bistand

  Sidste mandag blev det meddelt, at det internationale samfund vil mobilisere over 3 mia. kr. for at bistå humanitære behov i Den Centralafrikanske Republik.

 • 30 jan 2014
  Ny UNDP-rapport om ulige fordeling af værdi i verden

  UNDP har lanceret en ny rapport, der fokuserer på ulighed blandt verdens befolkning

 • 30 jan 2014
  Erfaringer fra HIV-arbejdet kan bruges til at bekæmpe andre helbredstrusler

  30. januar, Bangkok – Fremgangsmåden der er brugt til at forhindre spredning af HIV i Asien og Stillehavsområdet, kan også bruges til at begrænse den voksende helbredstrussel fra andre sygdomme såsom kræft, diabetes og hjertekarsygdomme, vurderer en ny UNDP-rapport, som blev lanceret i Bangkok i dag.

 • 29 jan 2014
  Året der gik med UNDP

  I 2013 har UNDP blandt andet hjulpet med at gennemføre demokratiske valg i Madagaskar og Pakistan, støttet genopbygningsarbejdet i Filippinerne og rapporteret om menneskerettigheder i Latinamerika.

 • 24 jan 2014
  Danmark og UNDP indgår partnerskab for at støtte Myanmars reformproces

  Den danske regering og FN’s Udviklingsprogram UNDP har underskrevet en partnerskabsaftale, hvori Danmark donerer 23 millioner kroner til implementering af UNDP’s landeprogram for Myanmar.

 • 13 jan 2014
  Øget indsats for at vende udviklingen i Syrien

  Donor konference i Kuwait: Menneskelig udvikling i Syrien sat tilbage med 35 år – behov for en styrket og langsigtet genopbygningsindsats

 • 16 dec 2013
  Communications consultant for UN City

 • 10 dec 2013
  Den internationale dag for menneskerettigheder

  Menneskerettighedserklæringen der fastsætter menneskers ligeværd og rettigheder - blev vedtaget af FNs Generalforsamling den 10. december 1948

 • 09 dec 2013
  Den internationale dag mod korruption

  Korruption er et udbredt problem i hele verden - både i fattige og rige lande - og det bidrager til både øget fattigdom og politisk ustabilitet.

 • 01 dec 2013
  Den Internationale Aids dag 2013

  Den Internationale Aids dag er blevet markeret den 1. december hvert år siden 1988. Aids dagen giver folk mulighed for at forene sig i kampen mod hiv og aids og at vise deres støtte til mennesker, der er berørte af sygdommen.

 • 28 nov 2013
  Samarbejde om øget adgang til bæredygtig energi

  FNs generalsekretær Ban Ki-moon og lederen af Verdensbanken, Jim Yong Kim, opfordrede forleden regeringer, internationale organer, civilsamfundsorganisationer og den private sektor til at stå sammen og bidrage til den fælles indsats om "Energy for All," der har til formål at give lande bedre adgang til moderne, bæredygtig energi.

 • 26 nov 2013
  UNDP starter cash-for-work-program i Filippinerne

  I sidste uge startede UNDP et "cash for work"-program i Filippinerne, hvor beboerne selv kan hjælpe med at opbygge deres land efter den ødelæggende tyfon Haiyan - og samtidig få en indkomst.

 • 25 nov 2013
  International dag for Afskaffelse af Vold mod Kvinder

  Vold mod kvinder er et brud på menneskerettighederne. D. 25. november markeres den Internationale dag for Afskaffelse af Vold mod Kvinder bl.a med indledelsen af en ny FN kampagne

 • 22 nov 2013
  Internship at the UN City Public Diplomacy and Communications Office

  Internships offer a small group of outstanding graduate-level students the opportunity to acquire direct exposure to UN’s work. They are designed to complement development-oriented studies with practical experience in various aspects of multilateral technical cooperation, but also complement other international studies, including law. This internship poses a unique opportunity to help establish a new office and work with both strategic and executive communications.

 • 14 nov 2013
  UNDP støtter genopbygning i Filippinerne

  Tyfonen Haiyan ramte Filippinerne d. 8 november. Med vinde af rekordstyrke og kraftige bølger har tyfonen forårsaget store ødelæggelser i Øst Samar, Leyte, Aklan, Palawan, Capiz, Cebu og de nordlige del af Bohol.

Pressekontakt UNDP i Danmark
Mette Fjalland, Kommunikation og Liaison +45 51 83 62 28
mette.fjalland@undp.org